Här kommer min första Blogg.

blogg om mig (omar ogaili)

Varför skapade jag den här Bloggen?

Jag har skapat den här Blogg sidan för att jag ska utveckla mig själv, samtidigt som jag lär andra om vad programmering är, och hur coolt är det att jobba med det.
Att utveckla en webbsida eller ett program är något jätteintressant.

omar ogaili

Hur navigerar du på sidan?

Genom att trycka på meny knappen så kan du navigera mellan olika sidor. Under HTML så kommer du att gå över till den andra version av webbplatsen. Innehållet för HTML sidan kommer och vara lite annorlunda än det som ni ser här. I den version av webbplatsen som vi är i nu kommer jag och dela det mesta om programmeringsspråk (HTML,CSS och C#), medan i HTML kommer innehållet vara mer om mina andra intressen, det som jag gillar liksom (Spel utveckling, Tv-spel OSV). Så om du är mer intresserad av det andra så får du mer än gärna hålla koll på HTML.

Hur ofta ska jag skriva blogg?

Jag kommer att uppdatera mitt innehåll 2 gånger i veckan, så det kommer och finnas något nytt att läsa ofta.

Du kan alltid kommentera!

Jag vill gärna att man kommentera och ger synpunkter om sidan och innehållet, detta kommer att hjälpa mig att utvecklas och se vad jag har missat eller inte tänkt på alls. Din kommentar kommer och hjälpa mig mer än vad du tror.

Hur ser jag inläggen om HTML och CSS?

home-page

Om du tar dig till omarogaili.com/statsidan så kommer du och se de senaste inläggen, genom att trycka på knappen t.ex. blogg | HTML så kommer du till Kategorien HTML och där kan du läsa mer om inlägget som handlar om HTML. Detta fungerar på samma sätt för Blogg | C# .

Läs mer om C# https://learn.microsoft.com/en-us/dotnet/csharp/